Presse­materiale

Herunder kan du finde en pressemeddelelse. Kontakt os på tlf. 40 44 24 65, hvis du vil vide mere.

Busy Feet pressemeddelse

Busy Feet er et energisk og professionelt 8-mands (m/k) partyband med to sangere og blæsere, der med garanti fylder dansegulvet hele aftenen. Repertoiret har fokus på en perlerække af 70’ernes og 80’ernes sikre disco-hits, motownklassikere og andre kendte dansenumre med soulede undertoner.

Busy Feet er en konstellation af garvede musikere, som selv var på spillestederne i 80’erne, og som siden har spillet i bands som Peter og de andre kopier, Savoy, Risky Bisnez, Basic Instinct, Garage og California.

Vores playliste er lang med partyklassikere som: Celebration (Kool & the Gang), September (Earth Wind & Fire), Blame it on the Boogie (The Jacksons), Disco Inferno (The Trammps) – og dette er blot et udpluk af den musik, som vil sætte gang i danseskoene.

Bandet garanterer med deres mange års erfaring, at publikum vil kunne nikke genkendende til referencen i bandets navn, da det er særdeles svært at holde fødderne i ro til en partyaften med Busy Feet.

Signe Plats: vokal, Frederikke: vokal, Morten Borgbjerg: keyboards, Peder Hovgaard: bas, Brian Jørgensen: trommer, Anders Pagh: guitar, Thomas Ingemann: trompet, Mads Kirkegaard: saxofon. Indimellem inviterer vi gæstemusikere med på scenen.

Kontakt:
www.busyfeet.dk
Kontakt: 40 44 24 65