Busy Feet spiller musikken til din fødselsdag

Har du fødselsdag – og fylder du måske 30, 40, 50, 60 eller ? Så spiller vi også gerne til din runde fødselsdagsfest. Allerhelst, hvis du godt kan lide, at dine gæster har det sjovt på dansegulvet.

Vi spiller hits fra 70’erne og frem inden for genrerne disco, pop, soul, motown, rock, rythm’n’blues mv. På trods af, at nogle af numrene har nogle år på bagen, så har du sikkert hørt den mange gange alligevel, fordi nummeret er så godt, at det stadig bliver brugt i radio, tv og serier – og ikke mindst til fester, hvor der skal danses :-). Klik her og se en side med eksempler på repertoiret

Festen kan foregå i festlokale, forsamlingshus, hjemme hos dig selv, i haven – eller …

Du kunne også sætte en playliste på fra Spotify, men det giver en helt anderledes feststemning med et liveband. Du får en fest, som du og gæsterne vil være vilde med, og som I vil huske.

Vi spiller normalt op til tre sæt á 45-50 minutter. Vi kan også fordele numrene på to sæt, hvis det passer bedre. Det afhænger af dine ønsker og af den tid, der er til rådighed til festen. Vi medbringer alt det nødvendige udstyr i form af lyd- og lysanlæg.  Størrelsen på anlægget aftaler vi med jer – det afhænger af rummets størrelse og antallet af gæster.

Eksempler på musikken

I Youtube-videoen lidt længere ned på siden her kan du høre nogle eksempler på musikken. Optagelserne er taget fra forskellige fester.

Vil du høre – og se mere, kan du tjekke denne side, hvor vi har samlet nogle videoklip fra forskellige fester.
De korte klip giver en ide om stemningen til festen – og hvilken type musik, vi spiller.

Under menupunktet “Referencer” har vi samlet nogle udtalelser fra festarrangører og gæster.

Fotos, Gallafest på Bråskovgaard Efterskole